Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Belediyesi’nden Yeni Yılda Esnafa Destek

Nazilli Belediyesi’nden Yeni Yılda Esnafa Destek
598
30 Aralık 2020 - 12:18
Nazilli Belediyesi taşınmazlarına ilişkin kiralarda düzenleme yaparak yeni yılda %25 kira indirimine gidiyor.

Nazilli Belediyesi; 7244 Sayılı Yeni Koronavirüs (Covid 19) Salgınının Ekonomik ve Sosyal Hayata Etkilerinin Azaltılması Hakkında Kanun’da belirtildiği üzere pandemi nedeniyle faaliyetlerinde azalma olan işyerleri ve taşınmaz kiralarında düzenlemeye gidiyor.

2021 yılında gel al veya paket servis yapan işyerlerinde %25 kira indirimi uygulanacak olup, diğer taşınmazlarda ve işyerlerinde kira artışı yapılmayacak. Genelge ile kapalı olan işyerlerinden ise kapalı kaldığı süre boyunca kira alınmayacak.

2020 yılında Nazilli Belediyesi’ne ait olan taşınmazlarda kapalı olan işyerlerinden, kapalı olduğu süre boyunca kira almayan Nazilli Belediyesi, 2021 yılına girerken de esnafın yüzünü güldürdü. Uygulamanın hayata geçmesini önemsediklerini belirten Başkan Kürşat Engin Özcan ‘’ Zor günlerden geçiyoruz. Yılın son encümen toplantısında esnafımıza ilişkin bir karar aldık. Belediye taşınmazlarını kiralamış olan hemşehrilerimizden bazılarında %25 kira azaltımına gideceğiz. Bu kapsam dışında kalan arsa, bağ, bahçe veyahut hiç kapanma yaşamadan faaliyetlerine devam eden işyerlerinde ise kira zammı yapmayacağız. Kiralarını sabitliyoruz. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Yaralarımızı dayanışmayla saracağız.’’ dedi.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER