Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Belediyesi, yeni açılacak yollar için engelleri kaldırıyor

Nazilli Belediyesi, yeni açılacak yollar için engelleri kaldırıyor
232
23 Şubat 2023 - 11:45

Nazilli Belediyesi, Yeşil Mahalle 1859 sokakta yürütülen yeni yol açma çalışmaları kapsamında yol üzerinde engel teşkil eden iki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Gün geçtikçe genişleyen ve yeni yerleşim alanlarının oluştuğu, yüzölçümü olarak da ilçenin en büyük alanına sahip olan Yeşil mahallede, yeni açılacak yol güzergâhları üzerindeki engeller kaldırılıyor. Yeşil Mahalle 1859 sokak Devlet hastanesi kuzeyinde kesinleşen imar planına göre yeni açılacak yol ağı üzerinde kalan metruk yapıların yıkımı Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Prosedürlerine uygun olarak yıkılan binalardan kalan moloz temizleme çalışmalarının ardından yeni yol açma çalışmalarına başlanacak.

Yeni yol açma çalışmaları kapsamında yıkımları yapılan iki metruk yapımım yıkım çalışmalarını yerinde takip eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “İlçede oluşturulan yeni yerleşim alanları için düzenleme faaliyetlerimiz aralıksız devam ediyor. Bu alanlara doğrudan ulaşım sağlayacak cadde ve bağlantı yolları için yeni yol açma çalışmalarımızı kademe kademe gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç gereği açılan yeni yollarımızın imara uygun şekilde açılabilmesi içinde kanuni gerekleri neyse ona göre hareket ediyoruz. 1859 Sokakta açılacak olan yeni yolumuzun üzerinde engel teşkil eden, iki metruk yapının yıkımlarını prosedürlerine uygun olarak gerçekleştirdik.  En kısa sürede tamamlanarak yaya ve araç trafiğine açacağımız yollarımız Nazilli’mize hayırlı olsun ” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER