Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Belediyesi Kamyonu Devrildi; 2 Kişi Yaralandı

Nazilli Belediyesi Kamyonu Devrildi; 2 Kişi Yaralandı
1.842
23 Nisan 2021 - 18:14
Nazilli’ye bağlı Yaylapınar mahallesi Beydağ yolunda Nazilli Belediyesine ait kepçe taşıma kamyonu devrildi, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Nazilli’ye bağlı Yaylapınar mahalesi Beydağ yolu üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Yaylapınar istikametine doğru seyir halinde olan Murat Menderes idaresindeki Nazilli Belediyesine ait kepçe taşıma kamyonu freni patlayıp virajı alamadı ve devrildi. Kamyonun arkasında bulunan kepçe yaklaşık 200 metre aşağıya yuvarlandı. Kamyonda yolvu konumunda olan kepçe operatörü Uğur Aslan ve kamyon şoförü Murat Menderes yaralandı. Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Haberi alan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan hemen kaza yerine gelerek yaralılar ve kaza hakkında bilgi aldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER