Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ BELEDİYESİ GÖNÜL SOFRASINI YEŞİLYURT ve MUAMMER AKSOY MAHALLERİNDE KURDU

NAZİLLİ BELEDİYESİ GÖNÜL SOFRASINI YEŞİLYURT ve MUAMMER AKSOY MAHALLERİNDE KURDU
196
18 Nisan 2023 - 9:49

Ramazan ayı boyunca Nazilli’nin çeşitli mahallerinde kurduğu ramazan sofralarıyla hemşehrilerinin takdirini kazanan Nazilli Belediyesi, Ramazan ayının 26’ncı gününde gönül sofrasını Yeşilyurt ve Prof. Muammer Aksoy Mahallesinde kurdu.

Yaklaşık 5 bin kişilik iftar yemeğinin ikram edildiği gönül sofrasına Yeşilyurt ve Prof. Muammer Aksoy Mahallesi sakinleri yoğun katılım gösterdi.

Ramazan ayının bereketi ve maneviyatı, açılan oruçlar ve edilen dualarla katlanarak yaşandı.

Yeşilyurt Mahalle Muhtarı İrfan Teyfur ve Prof. Muammer Aksoy Mahalle Muhtarı Cindi Karahan, mahalle sakinleri adına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a birlik beraberlikten duydukları mennuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Ramazan ayı vesilesiyle şehrin farklı noktalarında kurdukları iftar sofralarının birlik ve beraberliklerini güçlendirdiğini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Bu yılki Ramazan ayının bereketini, maneviyatını dolu dolu ve farklı mahallelerimizde hemşehrilerimizle hep birlikte yaşamak nasip oldu. Şükürler olsun ki çok da güzel oldu. Sofralarımız hemşehrilerimizle, semaya alçılan eller ve dualarla  bereketlendi. Ramazan ayının 26. gününde hemşehlerimizle soframızı, gönlümüzü paylaşmaktan ve hep birlikte Kadir Gecesi’ne kavuşmaktan dolayı çok bahtiyarım. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı ve ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah. Yemeğimize teşrif eden tüm hemşehrilerime şükran ve minnetlerimi sunuyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER