Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ BELEDİYESİ 15 BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ VERECEK

NAZİLLİ BELEDİYESİ 15 BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ VERECEK
921
05 Nisan 2022 - 10:50
Nazilli Belediyesi, Ramazan ayında sosyal yardımlaşma ve dayanışma çalışmaları kapsamında 15 bin kişilik iftar yemeği verecek.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşlara iftar yemeği verecek.

İlki bugün yapılacak olan iftar programı Pınarbaşı Mahallesi Sinan Dede Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Tüm Nazilli halkını iftarda buluşmaya davet eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Nazillimizde her yıl olduğu gibi bu Ramazan’ı da hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğiz. Geçtiğimiz yıl pandemi dolayısıyla belediyemiz işletmelerinde hijyenik ortamlarda hazırlanan sıcak yemeklerimizi vatandaşlarımızın evlerine ulaştırmıştık. Bu yıl Pınarbaşı, Yeşil, Şirinevler, Sümer, Karaçay, Yeni Sanayi ve Yeni Mahalle’de iftar yemeklerimizi gerçekleştireceğiz. Başta Nazillili hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyorum” diye konuştu.

NAZİLLİ BELEDİYESİ İFTAR PROGRAMI

5 NİSAN SALI PINARBAŞI MAHALLESİ – SİNAN DEDE PARKI

11 NİSAN PAZARTESİ YEŞİL MAHALLE- MUHTARLIK ÖNÜ

15 NİSAN CUMA ŞİRİNEVLER MAHALLESİ- PAZARYERİ

19 NİSAN SALI SÜMER MAHALLESİ- MUHTARLIK ÖNÜ

22 NİSAN CUMA KARAÇAY MAHALLESİ- NAZİLLİ LİSESİ ÖNÜ

25 NİSAN PAZARTESİ YENİ SANAYİ MAHALLESİ- MUHTARLIK ÖNÜ

28 NİSAN PERŞEMBE YENİ MAHALLE- CUMARTESİ PAZARI

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER