Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli 10. Geleneksel Rahvan At Yarışları İçin Geri Sayım Başladı

Nazilli 10. Geleneksel Rahvan At Yarışları İçin Geri Sayım Başladı
351
21 Ekim 2022 - 15:56

Nazilli 10. Geleneksel Rahvan At Yarışları için geri sayım başladı

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın başkanlığında ve Nazilli Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 10. Geleneksel Rahvan At Yarışları, 23 Ekim Pazar günü Bozdoğan yolu üzeri Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan sosyal etkinlik tesisinde yapılacak.

Nazilli’de geleneksel olarak düzenlenen ve her yıl Nazilli başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden pek çok yarış severin katıldığı rahvan at yarışlarının 10.’su için geri sayım başladı.

2021 Türkiye Şampiyonu Ayvaz Çamdeviren’in de katılacağı yarışlarda baş, baş altı, büyük orta, küçük orta, deste, bayan, 4’lü tay, 3’lü tay, 2’li tay, ithal A ve ithal B kategorilerinde toplam 130 bin lira ödül, kupa ve bayrak verilecek.

Tüm Nazilli halkını Pazar günü yapılacak olan yarışlara davet eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Kültürümüzün korunması ve yaşatılması için geleneklerimizi devam ettiriyoruz. Sosyal etkinlik alanımızda tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu coşkuyu yaşamak için tüm yarış severleri Nazilli Belediyesi 10. Rahvan At Yarışları’na bekliyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER