Nazilli Ayna Gazetesi

NAZ-NAZ’DA ŞOK AYRILIK

NAZ-NAZ’DA ŞOK AYRILIK
620
10 Haziran 2021 - 12:27
Nazilli Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan Mesut Toros, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Nazilli serüvenini noktaladı.

Nazilli Belediyespor’da şok bir ayrılık yaşandı. Siyah beyazlılar, teknik direktör Mesut Toros’la karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Toros sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Nazilli ekibiyle yollarını ayırdığını açıkladı.

Tecrübeli teknik adam Toros açıklamasında, “Çalışmaktan büyük keyif aldığım, sonunda büyük başarı elde ederek şampiyonluğa ulaştığımız Nazilli Belediyespor’dan yönetimle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bu süreçte öncelikli bize desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kulüp Başkanı Soner Yelkovan, Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, yönetim kurulu, Sportif Direktör Hasan Aygün, mücadeleden yılmayan savaşan oyuncularımıza, çok değerli kulüp personeline, sağlık ekibine, malzemecisine, saha görevlilerimize ve tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunarım.” İfadelerine yer verdi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER