Nazilli Ayna Gazetesi

NAZ-NAZ’DA ŞOK AYRILIK

NAZ-NAZ’DA ŞOK AYRILIK
712
12 Ağustos 2020 - 17:00
Nazilli Belediyespor’da şok bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Yavuz İncedal ile yollar ayrıldı.

Tff 3.lig’de mücadele eden, bölgenin tek profesyonel kulubü olan Nazilli Belediyespor’da son dakika gelişmesi yaşandı. Teknik Direktör Yavuz İncedal ve ekibi ile yollar ayrıldı. Kulüpten “Teknik Direktörümüz Yavuz İncedal ile yönetim kurulumuzun yapmış olduğu görüşmede, Hocamız Ailevi sebeplerden dolayı kulübümüzden affını istemiştir. Karşılıklı yapılan görüşmeler sonucunda Teknik Direktörümüz Yavuz İncedal ve ekibi ile konuşup anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerlerinde başarılar dileriz.” açıklaması yapıldı.

İNCEDAL’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Kulüpten gelen açıklamanın ardından İncedal’dan da teşekkür mesajı geldi. Mesajda şu ifadeler yer aldı; “2019-2020 sezonunda değerli bir Kulüp olarak gördüğüm Nazilli Belediyespor kulübüne hizmet etme nailine eriştiğim için mutluyum.2020-2021 Sezonu içinde çalışma planı yaptığımız süreçte, gerek pandemi sürecinin uzaması gerekse çocuklarımın eğitiminden dolayı Ankara veya Ankara’ya yakın bir yerde çalışma kararı aldım.
Kararıma anlayış gösteren Kulüp Onursal ve Nazilli Belediye Başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan’a, Kulüp Başkanımız Soner Yelkovan’a çok çok teşekkür ediyorum. Bu süreç içerisinde desteğini esirgemeyen Başta Belediye Başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan beye, değerli Kulüp Başkanlarımızla, Yönetim kurulumuza, İdari Sportif Direktörümüz, Kulüp personeli ve çalışanlarımıza Nazillide görev yapan basın mensuplarımıza Ayrıca Güzel insanlarla dolu beni bağırlarına basan BÜYÜK Nazilli Belediyespor TARAFTARLARINA canı gönülden TEŞEKKÜR
ediyorum..Yeni sezonda Nazilli Belediyespor’umuza Şampiyonluk yolunda tüm kalbimle başarılar diliyorum.”

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER