Nazilli Ayna Gazetesi

NAZ-NAZ’DA SEZON SONU İLK AYRILIK

NAZ-NAZ’DA SEZON SONU İLK AYRILIK
1.095
09 Temmuz 2020 - 0:07
TFF’nin kararı sonrasında sonlandırılan sezonda Nazilli Belediyespor’da ilk ayrılık gerçekleşti.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor Türkiye Futbol Federasyonunun bugün açıkladığı kararın ardından sezonu tamamlamış oldu. Bu kararla birlikte geçtiğimiz sezon Osmanlıspor’dan kiralanan Can Ahmet Üstün ile yollar ayrıldı.

Can Ahmet Üstün ayrılığı kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Üstün, “Sezon başı kiralık olarak anlaştığım Nazilli Belediyespor ile bugün itibariyle yollarımız ayrılmış bulunmakta gönlümüz şampiyonluktan yanaydı ancak federasyonun aldığı karar neticesinde nasibimizde bu varmış demek düşüyor. Bizden desteğini esirgemeyen bu şehrin güzel taraftarlarına ve yöneticilere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herşey için sağolun, Allah’a emanet olun. Hakkınızı helal edin.” İfadelerini kullandı. Can Ahmet Üstün Nazilli Belediyespor’da 8 maçta forma giyerken 2 kez ağları havalandırdı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER