Nazilli Ayna Gazetesi

NAZ-NAZ’A KRİTİK MAÇ ÖNCESİ MADDİ DOPİNG

NAZ-NAZ’A KRİTİK MAÇ ÖNCESİ MADDİ DOPİNG
592
15 Mayıs 2019 - 10:24

Nazilli Belediyespor’da bugün oynanacak olan play off rövanş maçı öncesi dağıtılan para moral yükseltti.

Bugün saat 16.00’da 2.Lig’e yükselme play off turunun rövanş maçında Velimeşespor ile karşılaşacak Nazilli Belediyespor’da futbolculara ödeme yapıldı. Başkan Kürşat Engin Özcan ve Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu’nun girişimleri sonucu geçtiğimiz haftadan bu yana oyunculara 350 bin TL para dağıtıldığı öğrenildi.

Dün son antrenmana çıkan oyuncularının moralinin oldukça yüksek olduğu görüldü.

Siyah inciler ilk karşılaşmada deplasmanda 2-0 mağlup olduğu Velimeşespor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Erzin Belediyespor karşılaşmasında çıkan saha olaylarından dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası alan siyah incilerin bu önemli müsabakasını Serdar Akkoçoğlu, Ogün Kamacı, Okan Akbal hakem üçlüsü yönetecek. Nazilli Belediyesporun karşılamayı kazanması için en az 3 gol farklı galibiyet alması gerekiyor.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER