Nazilli Ayna Gazetesi

NAZ-NAZ ADIM ADIM ZİRVEYE

NAZ-NAZ ADIM ADIM ZİRVEYE
977
10 Şubat 2019 - 16:45

Nazilli Belediyespor, sahasında konuk ettiği Tire 1922’yi 2-1 mağlup etti. Burak Özbakır’ın ikinci yarının ilk saniyelerinde attığı gol ve Sercan Bıyıklı’nın da 80. dakikada attığı gol ile üç puanı hanesine yazdırdı ve grupta üçüncü sıraya yükseldi.

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Özgen Türker karşılaşmayı AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye ve kulüp onursal Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, Tire 1922 Spor Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü ile Nazilli Belediyespor ve Tire 1922 Spor kulüp yöneticileriyle birlikte izledi.

STAT: Nazilli İlçe

HAKEMLER: Deniz Kükrek , Nemci Demir , Hakan Akkaynak

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Zekeriya , Polat (Dk46 Zafer ), Mert Er, Buğra, Sevcan , Said Can  (Dk.75 Görkem ), Sergen , Temel , Yasin , Burak (Dk.83 İlyas ), Onur

TİRE 1922 SPOR: Fatih , Semih (Dk:61 Cemal ), Nihat , Burak , Gökhan (Dk.78 Furkan), Berke , Hüseyin , Barış Sinan  (Dk.65 Sergen ), Celal , Emrah , Tugay

SARI KARTLAR: Polat, Zafer, Mert Er, Temel, Görkem (Nazilli Belediyespor) – Semih, Celal, Furkan (Tire 1922 Spor)

GOLLER: Dk.46 Burak, Dk.80 Sevcan (Nazilli Belediyespor) – Dk.72 (P) Gökhan (Tire 1922 Spor)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER