Nazilli Ayna Gazetesi

NAMDER’DEN EVİ YANAN VATANDAŞA YARDIM

NAMDER’DEN EVİ YANAN VATANDAŞA YARDIM
1.190
28 Nisan 2020 - 16:34
Nazilli Müteahhitler Derneği(NAMDER), Nazilli Rahmanlar Mahallesinde 2 yıl önce çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen bir vatandaşın evinin tamirinde kullanılmak üzere inşaat malzemesi yardımı yaptı.

Nazilli’de kurulduğu günden bu yana yaptığı güzel işlerle adından söz ettiren NAMDER, son olarak 2 yıl önce evi yanan Selahattin Nazlı’nın evinin yapımında kullanılması için inşaat malzemesi yardımında bulundu. Son olarak yeni tip Koronavirüs salgınında geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar için bin adet erzak kolisi dağıtan NAMDER, Rahmanlar Muhtarı Necati Yılmaz’ın çağrısı üzerine harekete geçti. 2 yıldır yanan evin arkasında naylon çadırda yaşayan Selahattin Nazlı’nın kırsal mahalledeki evin yapımında kullanılmak üzere inşaat malzeme ihtiyaçlarını karşılamaya karar verdi. 

HER TÜRLÜ DESTEK NAMDER’DEN

NAMDER Başkanı Remzi Erdemci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rahmanlar Mahallesine giderek, 2 yıl önce evi yandığı için naylon barakada yaşayan Selahattin Nazlı’nın tamir edilecek evinde buluştular. Yardım çağrısı yapan Rahmanlar Muhtarı Necati Yılmaz’ında bulunduğu buluşmada Başkan Remzi Erdemci, inşaatın yapımı konusunda NAMDER olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

“BU İYİLİĞİ UNUTMAYACAĞIM”

NAMDER’e teşekkür eden mahalle muhtarı Necati Yılmaz “2 yıldır burası için uğraşıyoruz. Arkadaşımız yaz kış naylon barakada yatıp kalkıyordu. İlgili mercilerden de bir cevap alamadık. Çok şükür NAMDER sayesinde vatandaşımızın başını sokabileceği uyuyacağı bir yer olacak.” dedi. Bu iyiliği unutmayacağını dile getiren vatandaş Selahattin Nazlı da “Bu dünyada bana yapılan bu iyilik için çok teşekkür ederim. 2 yıldır naylon çadırda yatıyordum. Artık soğuktan her tarafım ağrıyordu. Bu Mübarek Ramazan gününde bana yapılan bu iyiliği unutmayacağım. Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER