Nazilli Ayna Gazetesi

NAMDER’DEN 3 BİN AİLEYE YARDIM ELİ

NAMDER’DEN 3 BİN AİLEYE YARDIM ELİ
1.319
27 Nisan 2021 - 18:50
Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER) ihtiyaç sahibi vatandaşlara 3 bin yardım kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için çalışmalara başladı.

Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER), geçen sene olduğu gibi bu sene de Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kolisi dağıtmaya başladı. Dernek Başkanı Remzi Erdemci ve yönetim kurulu üyelerinin katkılarıyla bir zincir markette ailelerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak 3 bin koli hazırlatıldı. NAMDER hizmet binasında düzenlenen basın toplantısıyla yardım hakkında kamuoyu bilgilendirildi. Basın toplantısına NAMDER Başkanı Remzi Erdemci’nin yanı sıra Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkanvekili Soner Yelkovan ve NAMDER yönetim kurulu eşlik etti.

‘DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN’

Ramazan ayında, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın arttığını ifade eden Erdemci, “Biz de bu süreçte koronavirüs salgını nedeniyle işinden ayrılan ve ihtiyaç sahibi olan aileler için bir şeyler yapmak istedik. Dernek olarak süreç içerisinde yardımlarımız ve ihtiyaç sahibi ailelerimize desteklerimiz yıl boyu periyodik olarak devam ediyor. Ramazan ayında yapılan yardımın ayrı bir önemi ve bereketi var. Ramazanın bereketini ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım eli uzatarak birlikte paylaşma düşüncesi ile üyelerimizin desteği ile hazırlanan 3 bin adet gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştıracağız. Yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması ve belirli bir düzen içerisinde dağıtımının sağlanması amacıyla gerek kamu kurumlarıyla gerekse muhtarlarımız aracılığıyla görüşüyoruz. Bereketin paylaşıldığı ve paylaşmanın bereketlendiği ramazanda bu tür faaliyetler bizi mutlu ediyor. Destek veren ve katkı sunan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER