Nazilli Ayna Gazetesi

NAMDER Yemekte Buluştu

NAMDER Yemekte Buluştu
1.658
18 Haziran 2020 - 20:47
Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci ve yönetim kurulu üyeleri yemekte buluştu. NAMDER’in kuruluşundan bugüne yapılan çalışmaların da değerlendirildiği yemekte birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Bozdoğan’da bulunan bir restoranda düzenlenen yemeğe NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci, Başkan Yardımcıları Cavit Yenipazarlı, Erkan Abbasoğlu ve Erkan Erkoç, Genel Sekreter Muhammet İskender, Teşkilatlandırma Birim Başkanı Fatih Çetin, Teknik Arge Birim Başkan Yardımcısı Ali Çetinkaya, Teşkilatlandırma Birim Başkan Yardımcısı Erdal Çınar, Denetim Kurulu Üyesi Turgut Yerlikaya, Kurucu Üye Erol Doğan ve Yönetim Kurulu üyesi Özen Akgün katıldı.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Birlik, beraberlik ve istişare toplantısında bir araya gelen Nazilli Müteahhitler Derneği Yönetimi, Şubat 2020’den bu yana yaptıkları çalışmaları değerlendirmede bulunarak fikir alışverişinde bulundu. Bundan sonraki süreçte yapılacak faaliyetler ve çalışmaların masaya yatırıldığı yemekte, ilçedeki müteahhitlerin birlik ve beraberliğiyle elde edilen kazanımlar dile getirildi. Firmaların kurumsal çalışmalarının değerlendirildiği yemekli buluşmada NAMDER olarak ilçeye kazandırılacak her projeye imza atmaya hazır oldukları vurgulandı.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER