Nazilli Ayna Gazetesi

NAMDER ÜYELERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

NAMDER ÜYELERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
1.006
20 Şubat 2020 - 15:54
Nazilli’de 8 gün önce resmi olarak kurulan Nazilli Müteahhitleri Derneği Üyeleri kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Nazilli’nin Dallıca mevkiinde bulunan Naz-ı Şerif Kafede düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen Nazilli Müteahhitleri Derneği üyeleri birbirleri ile kaynaşarak fikir alışverişinde bulundular.

Kahvaltıdan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan derneğin Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü Erkan Abbasoğlu, “Derneğimizin yasal olarak tüm prosedürlerini yerine getirerek resmi olarak açılışını yapmış olduk. Derneğimizle ilgili bundan sonra çalışmalarımız devam edecek. Yönetim kurulumuz şuanda geçici olarak kongre sürecine kadar bu şekilde devam edecek. Kongrede 3 yıllık kalıcı yönetim kurulunu oluşturacağız. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Burada hem kaynaşma hem de fikir alışverişi yapalım diye toplandık. Önümüzdeki haftada sayın Kaymakamımız ve sayın Belediye Başkanımız ile de bir araya geleceğiz. İlerleyen günlerde de kendi aramızda daha sık bir araya gelerek istişareler yapacağız. Bu organizasyona katılım gösteren herkese teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

“BU İŞİ GERÇEKTEN YAPANLARI BİR ARAYA GETİRECEĞİZ”

Müteahhitliği gerçekten yapanları bir araya getireceklerini ifade eden dernek başkanı Remzi Erdemci, “Biz bu yola 4 ay önce çıktık. Yola çıkma amacımız yaşadığımız sıkıntılar oldu. Bir arada olursak daha güçlü olacağımızı biliyoruz. Bizim asıl amacımız güçlerimizi birleştirerek vatandaşlarımıza daha fazla yardımcı olabilmekti. Bunu da sayımızla gerçekleştirdik. İlk başta sayımız 10’du şuanda 80 kişiye ulaştık. Bizim hedefimiz 80-100 kişi olmak değil, bu kişi gerçekten yapan insanları bir araya getirmek, yönetim kurulumuzu da bu yönde oluşturduk.” Dedi.

MÜTEAHHİTLERİN ADI LEKELENDİ

Vatandaşların akıllarındaki soru işaretlerini kaldıracaklarınıda sözlerine ekleyen Erdemci, “Eskiden müteahhitlik vardı. Şuan da illegal işlere döndü. Bu da bizim adımızı her yerde kötüledi. Bizim amacımız bu kötü algıyı ortadan kaldırmak. Bundan sonra insanlarımız müteahhitlerden dolayı mağdur olmayacak. Vatandaşlarımızın aklındaki soru işaretlerini kaldıracağız.” İfadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER