Nazilli Ayna Gazetesi

NAMDER Nazilli’de “Emsal Uygulamasına” Ön Ayak Oldu

NAMDER Nazilli’de “Emsal Uygulamasına” Ön Ayak Oldu
1.202
11 Temmuz 2020 - 15:08
Nazilli Belediye Meclis toplantısın da çıkan Emsal Uygulaması kararının ardından NAMDER Başkanı Erdemci, Başkan Özcan’a teşekkür etti.

Nazilli Belediyesi’nin Nisan, Mayıs ve Haziran ayında yapılması planlanan ancak pandemi nedeniyle ertelen Meclis toplantısı 7 Temmuz Salı günü yapıldı. Meclis toplantısının 1.oturumunda görüşülen ve komisyona sevk edilen  Emsal Uygulaması, 2. oturumunda oy çokluğu ile kabul edildi. Kararın Nazilli halkı adına olumlu bir karar olduğunu dile getiren NAMDER Başkanı Remzi Erdemci, ”Emsal uygulaması Salı günü Belediye Meclisinde görüşüldü ve ardından komisyona sevk edilmişti. Komisyonda görüşülen Emsal uygulaması Belediye Meclisinin 2’nci oturumda görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Doğru ve olumlu olan kararın kabul edilmesinde başta Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan olmak üzere, emeği geçen belediye meclis üyelerine, NAMDER olarak teşekkür ederiz. Bu karar sayesinde yeşillik alanlar artacak ve betonlaşmaya son verilecek.” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER