Nazilli Ayna Gazetesi

NAM-I DEĞER DELİ AHMET İÇİN HELVA HAYRI YAPILDI

NAM-I DEĞER DELİ AHMET İÇİN HELVA HAYRI YAPILDI
1.085
15 Şubat 2020 - 18:31
Nazilli’de Deli Ahmet olarak bilinen Ahmet Aykol için sevenleri tarafından helva hayrı yapıldı.

Nazilli’de Sümerspor ve Nazillispor sevdalısı olarak bilinen Deli Ahmet lakaplı Ahmet Aykol için sevenleri mezar taşı yaptırdı, kalan parayla da helva yaparak Nazilli Belediyespor- Bayrampaşa maçı öncesi gelen seyircilere dağıtıldı.

Destek olan herkese teşekkür eden Kasap Mustafa Selek “Sevdiğimiz bir abimizdi. Önce mezarını yaptırmak için para topladık ve mezarını yaptırdık. Artan parayla da helva hayrı yapmak istedik. Bize destekte bulunan Hasan Noyin, İlhan Öden, Mustafa Çakır, Murat Dilmen Murat Demiroğlu ve Cemal Gönenç’e çok teşekkür ederim” dedi.

Sümerbank’tan emekli olan İlhan Öden de “Ahmet kardeşimiz Nazillili futbol severlerin yakından tanıdığı ve sevdiği bir kardeşimizdi. Biraz rahatsızdı ama kimseye zararı dokunmazdı arkadaşlarımızın böyle bir şey aklına gelmiş. Sağolsunlar Ahmet kardeşimizinde sevenleri destek oldu. Hem mezarını yaptırmış olduk hem de helva hayrını yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER