Nazilli Ayna Gazetesi

Mustafa Savaş, “Aydın’ın Aşığıyım”

Mustafa Savaş, “Aydın’ın Aşığıyım”
182
02 Mayıs 2023 - 13:00

AK Parti Aydın Milletvekili, KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ve AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Başkan Cem Ulucan ve üye gazeteciler tarafından karşılanan Mustafa Savaş, Aydın için yapılan yatırımları anlattı. Savaş, Aydın’ın aşığıyım. Bu kent için elimizden geleni tüm partilerin vekilleri bir araya gelerek yapmak hayalindeyim” dedi.

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyarete eden AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu ve partililer, Cemiyet Başkanı Cem Ulucan, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler tarafından karşılandı. Aydın basınının sorunları hakkında bilgi veren Cem Ulucan, “1 Nisan’da yürürlüğe giren yeni yönetmeliği destekliyoruz ancak şartları yerine getiren gazetelere bazı kolaylıklar sağlanması konusunda desteğinizi bekliyoruz” dedi. Yerel basının önemli olduğunu söyleyen Savaş, “Sizlerin çok zor şartlar altında görev yaptığınızı biliyor ve elimden geldiğince desteklemeye çalışıyorum. Mevcut sorunlarla ilgili seçimden sonra da çözümü konusunda elimden geleni yapacağım” dedi.

“BEŞ VEKİL ÇIKARACAĞIZ”

Aydın’da yaptıkları çalışmalarda halkın teveccühüne şahit olduklarını söyleyen Mustafa Savaş, “Çarşıda, pazarda, sokakta tüm vatandaşlarımızın ilgisi var. Sadece seçim dönemi değil, her daim sahada olmaya gayret ettik ve görüyoruz ki Aydın’dan beş vekil çıkarabileceğiz” diye konuştu.

“AYDIN İÇİN AYNI MASA ETRAFINDA BİRLEŞMELİYİZ”

Seçildiği günden bu yana en büyük isteğinin Aydın milletvekilleri ve Aydın’ı yönetenlerin aynı masa etrafında birleşmesi gerektiği olduğunu söyleyen Savaş, “Aydın’ın sekiz vekili, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları ve Aydın Valiliği bir masanın etrafında birleşsin istiyorum. Bunu geçen dönem de istedim ama başarılı olamadık. Bu dönem bunun olması için çaba harcayağım. Aydın’ın bir havalanına ihtiyacı var. Yaptığımız fizibilite çalışmaları buraya yapılava havalanı yatırımının boş bir yatırım olmayacağını hatta Denizli, ve Muğla’dan da Aydın’a gelineceğini gösteriyor. Devlet Hastanemiz bu yıl sonu bitecek ve Bin 400 yatak kapasitesi ile günde 20 bin hastaya hizmet verecek. Hastanenin tüm yol ve alt yapı çalışmalarını da yıl sonuna kadar bitireceğiz. Tüm çalışmalarımız Aydın’ın daha yaşanabilir bir kent olması için. Ben Aydın aşığıyım. Bu kent için elimizden geleni tüm partilerin vekilleri bir araya gelerek yapmak hayalindeyim” diye konuştu.

Savaş, ayrıca Ankara’ya gelen tüm belediye başkanlarının parti ayrımı yapmadan sorunlarını çözdüklerini söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER