Nazilli Ayna Gazetesi

Mobil sulu soğutucular ile ucuza serinleyin

Mobil sulu soğutucular ile ucuza serinleyin
464
30 Temmuz 2022 - 15:52

Aydın başta olmak üzere ülke genelinde, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte düşük maliyetlere serinleyebilecekleri klima arayışına giren konut ve ticari işletmelerin tercihi, Springday Mobil Sulu Soğutucular oldu.

Açık alanlardaki iş yerlerinde doğal serinleme yöntemi arayan işletmeciler, çareyi Springday Mobil Sulu Soğutucularda buldu. FANPED Deniz Teknoloji firma yetkilisi Maruf Taşkıran, parklar, kafeler, restoran, ofis ve konutlarda büyük rağbet gören Springday Mobil Sulu Soğutucuların satışlarının gün geçtikçe yükselmesine dikkat çekti.

“10 SAAT ÇALIŞTIR 5 LİRA ÖDE’


Mobil Sulu Soğutucuların dünya soğutma teknolojileri bakımından açık ortamda en sağlıklı ve güvenilir sistemlerine sahip olduğunu belirten FANPED Deniz Teknoloji firma yetkilisi Maruf Taşkıran, ürünlerin ekonomik olmasının yanı sıra uzun ömürlü çalışma teknolojisiyle güven verdiğini ve günde 1 saat çalıştırıldığında sadece 50 kuruş elektrik harcadığını ifade etti. Taşkıran, ürünlerinin herhangi bir sararmaya karşı 5 yıl dış kabin garantili olduğunun altını çizerek, “Ürünlerimiz yüzde 99 oranında müşterileri memnuniyeti, yüzde 1 oranında ise ürün arıza sorunu ile karşılaşıyoruz. Springday Mobil Hava Soğutucularının inverter özellikli olup, klima gibi çarpma etkisi yaratmaz. Ayrıca ürünleri tercih edenlerin yüksek elektrik faturası ödemeyeceklerdir” dedi.
Taşkıran, Springday Mobil Sulu Soğutucu ürünleri hakkında detaylı bilgiye fanped.com internet sitesinden ya da 0256 314 1010 – 0532 601 8616 nolu firma telefonlarından ulaşılabileceğini söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER