Nazilli Ayna Gazetesi

MİLLET İTTİFAKI “GÜMBÜR GÜMBÜR” YÜRÜDÜ

MİLLET İTTİFAKI “GÜMBÜR GÜMBÜR” YÜRÜDÜ
870
20 Mart 2019 - 10:00

Millete İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan binlerce kişiyle yaptığı seçim yürüyüşünü Belediye Meydanı’nda beraberinde yürüdüğü destekçilerine hitap ederek tamamladı.

Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan önderliğinde Nazilli’de yaptığı büyük yürüyüş binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. CHP Aydın milletvekili Süleyman Bülbül, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, belediye meclis üyeleri CHP ve İyi Partili üyeler ve vatandaşlardan oluşan binlerce kişinin yürüyüşü İstasyon Meydanı’ndan başladı. 19 Mayıs Bulvarı’nda Atatürk Caddesine çıkan kalabalık Namık Kemal Caddesi üzerinden 85 Sokak’a saptı. Hürriyet Caddesi’ne çıkan kalabalık daha sonra Zafer Mahallesi 22 Sokak’ı takip ederek Ordu Caddesi boyunca ilerleyip Belediye Meydanı’na ulaştı. Güzergah boyunca çok sayıda vatandaş balkonlardan alkışlarla destek verirken yürüyüşe katılanlar “Nazilli Aşkına oylar Kürşat Başkana, Başkan Kürşat” şeklinde tezehüratlarla adeta Nazilli’yi inletti.

Belediye binası önünde Kürşat Engin Özcan ilk olarak zeybek ekibiyle birlikte harmandalı oynadı. Daha sonra seçim otobüsünün üzerine çıkan Özcan, Süleyman Bülbül ve Cemal Sarı ile birlikte kalabalığa hitap etti. Cemal Sarı “Nazilli kararını vermiş. Bu iş bitimiş.” derken Süleyman Bülbül “Nazilli’de Mart’ın sonu bahar olacak. Adayımız ile Nazilli şaha kalkacak. 31 Mart çok şeye gebe artık heyecanı kalmayanlar kenara çekilecek heyecanlı olanlar Kürşat Engin Özcan’la iktidara gelecek. Uzlaşma kültürü Kürşat’ta buluştu” diye konuştu.

Bülbül son anketlere göre Büyükşehir’de Özlem Çerçioğlu fark atacağını iddia etti. Kürşat Engin Özcan “Nazilli’nin kaderini değiştirmek için gümbür gümbür geliyoruz.  Bize düşen çok çalışmak. 31 Mart’tan sonra  Özlem Çerçioğlu ile  birlikte Nazili’ye çok sözümüz var. Birlikte başaracağız. Nazilli’de yaşayan herkesin oyna talibiz, çünkü hizmet etmek için varız” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER