Nazilli Ayna Gazetesi

META YORUM

META YORUM
1.168
12 Şubat 2022 - 13:51
FİKİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM

Merhaba sevgili Ayna okurları.  Sizlerle 3.buluşmamız.  Bundan önceki yazılarımda günümüz dünyasını oldukça yakından ilgilendiren sosyal medya ve etkileşimde bulunduğu alanlar üzerine yazmıştım. Açıkçası hem kişisel olarak ilgimin olması hem mevcut yaşam şartları gereği oldukça haşir neşir olduğumuz sanal dünya üzerinde durulmaya değer diye düşünüyorum.

     Gerek ekonomik gerek sosyal-siyasal koşullar çerçevesinden baktığımızda oldukça zor dönemlerden geçiyoruz. Elbette hepimizin rahatsız olduğu durumlar, meseleler var. Üstelik bunların nerdeyse hepsi ortak konular. En temelinde hepimizin arzusu yaşanılabilir sosyal müreffeh bir hayat. Ancak çoğu kez şahit olduğum olay; sadece şikâyet etme. Sakın yanlış anlaşılma olmasın elbette ki yaşadığımız sıkıntılı süreçlere güzelleme yapacak değilim. Söylemek istediğim, harekete geçme. Şartlarımızı mümkün olduğu ölçüde düzeltmeye çalışma. Bir kenarda oturup öylece yorum yapıp eleştiren bir tayfadan kesinlikle hayır gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Öyleyse uğraşı alanımız neyse o alanda kendimizi geliştirecek aktivitelere yönelmeli, sürekli değişim ve gelişim içerisinde olmalıyız.

     Piyasaları yakından takip edip kendi uğraşı alanımızı geliştirmeliyiz.  Hem kişisel hem kurumsal gelişimimiz adına sürekli çalışma halinde olmalıyız. Bu durum en çok mental ve beden sağlığımız için gerekli. Düşünsenize sürekli negatife odaklı bir zihin her türlü ruhsal ve bedensel hastalığa davetiye çıkarır. Oysa olumlu düşünme, çıkmaza girildiğinde yeni yollar arama, enerjimizi iyi ve güzel olanı bulmaya sarfetme bizi hep bir adım yukarı taşıyacaktır.         Bu durumda sizlerden şöyle bir talebim olacaktır; fikir paylaşımı. Evet, bu köşe hepimizin fikir ve düşüncelerini birbiriyle paylaştığı bir köşe olmalı. Yazılarıma geri dönüt yaparak daha iyi nasıl olmalıyız olgusunu elde edebiliriz. Hepimiz benzer koşullarda mücadele verip ayakta kalmaya çalışan bireyleriz. Tek başımıza elbette güç yetiremediğimiz anlar olacaktır. Ayakta kalabilmek ve daha iyi günlere ulaşabilmek için sizleri sayfamda görmek, fikirlerinizi paylaşmaya davet ediyorum. Unutmayalım ki paylaşılan, eleştirilen fikirler daima bir adım öndedir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER