Nazilli Ayna Gazetesi

“MARTILAR” GÖREVE BAŞLADI

“MARTILAR” GÖREVE BAŞLADI
1.171
04 Haziran 2020 - 18:35
Nazilli’de son günlerde başarılı birçok operasyona imza atan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplere bir bisikletli “Martılar” eklendi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında uyarıcı broşür dağıtımları, sosyal mesafe takipleri ve maske kullanımı gibi yoğun birçok çalışma yapan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni bir projeyi daha uygulamaya aldı. Halkın yoğun olduğu cadde ve sokakları da kontrol altına alan Nazilli Polisi, oluşturulan bisikletli polis timleri ile motosiklet ve otomobilin girmediği anlarda hızlı müdahalesi ile hem önleme hem de suçluları caydırıcı hamle gerçekleştirdi.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan bisikletli polis timi ‘Martılar’ ilk görevine ilçenin en yoğun semt pazarının olduğu Perşembe günü başladı. 4 polis memurundan oluşan tim, ilçe merkezinde can ve mal güvenliğini sağlayacak.

Halkın yoğun olduğu alanlarda görev yapacak olan Bisikletli polis timleri, gün içerisinde motorlu araçların giremediği yerlerde önleyici güvenlik hizmetinin yanı sıra olası suçlarla mücadele edecek. Uzun Çarşı başta olmak üzere ilçenin merkezi yoğunluğunun olduğu bölgelerde görev alacak olan Bisikletli tim; suç mahallinde, soruşturmayı yürütecek birimlere derhal bilgi verecek, görevli personel gelinceye kadar olay yerinde suç iz, eser, emare ve delillerini muhafazası ve şüphelilerin veya sanıkların korunması için her türlü tedbiri alacak. Ekipler, sanıkları yakalayacak, gözaltına alacak ve soruşturmayı yürütecek birimlere teslim edecek.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER