Nazilli Ayna Gazetesi

Learn German Dil Atölyesi Nazilli’de Açıldı

Learn German Dil Atölyesi Nazilli’de Açıldı
480
08 Aralık 2022 - 9:34

Learn German Dil Atölyesi görkemli törenle açılış yaptı. Açılışa İyi Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Chp Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, Nazilli Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Akyol’da katıldı.

Açılışa özel ikramlar yapıldı. Sonrasında hayırlı olsun dilekleriyle kurdele kesilip açılış yapıldı. Learn German Dil Atölyesini gezen Durmuş Kural, Serdar Alptekin ve Mehmet Akyol işletme sahibi Özge Asan’ı dinleyerek dil atölyesindeki hedeflerini ve amaçlarını anlattı.

Learn German Dil Atölyesi işletme sahibi Özge Asan yabancı dilin ne kadar önemli olduğunu, dil öğrenmenin insanın kendisine ciddi bir yatırım olduğunu ve iş hayatında da bir kolaylık olduğunu dile getirdi. Daha sonra sözlerinde şu ifadeleri kullandı. “Güzel işler başaracağıma inanıyorum. En çokta zaten bu hizmeti tek başıma vererek kendi başıma ilerletirsem, güzel işlere imza atabilirsem şehrimize çok memnun olurum. Siz saygı değer kıymetli misafirlerim buraya gelip benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Learn German Dil Atölyesi hizmete girdi.

Altınbaş Mah. 344 Sk. No:4/1 K:3 Nazilli/Aydın

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER