Nazilli Ayna Gazetesi

KÜRŞAT BAŞKAN’DAN TAM DESTEK

KÜRŞAT BAŞKAN’DAN TAM DESTEK
432
02 Nisan 2019 - 14:12

Hafta sonu gerçekleştirilen mahalli idareler seçiminde Nazilli Belediye Başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan ayağının tozuyla ilk ziyaretini Nazilli Belediyespor’a gerçekleştirdi ve şampiyonluk yolunda takıma büyük destek verdi.

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR

Şampiyonluk yolunda Çarşamba günü Nazilli Şehir stadında saat 15.00’da grup lideri Hekimoğlu Trabzon’u ağırlayacak olan Nazilli Belediyespora büyük destek Nazillinin yeni Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’dan geldi. Nazilli Belediyespor Yıldırım Demirören Spor Tesislerini ziyareti sırasında Kulüp Başkanı Özgen Türker’in misafirperverliğinde gerçekleşirken, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Meclis Üyeleri Kadir Mutlu ve Soner Yelkovan ve Mert Öreroğlu’da katıldı. Kulüp başkanı Özgen Türker’in kulüp hakkında bilgiler vermesinden sonra futbolcularla toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’’ Rahatasızlığım nedeniyle istirahatta olmam gerekirken şampiyonluk yolunda Çarşamba günü çok önemli maça çıkacağınızı bildiğim için ilk ziyaretimi sizlere gerçekleştirmek istedim ve sizlerden galibiyet sözü almaya geldim. Hekimoğlu Trabzon karşılaşmasında sizlere güvenimiz tamdır sahadan 3 puan ile ayrılacağınıza canı yürekten inanıyorum. Bizde Çarşamba günü Nazilli Şehir Stadındaki yerimizi alarak sizlerin yanında olacağız ve elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışacağız, İnanmak başarmanın yarısıdır ve şuanda gördüğüm tablo şampiyonluğa canı yürekten inanmış sporcularımız var. Bende burdan basın mensuplarımız aracılığıyla tüm sporseverleri Çarşamba günü Nazilli Şehir stadında oynanacak olan Hekimoğlu Trabzon karşılaşmasına davet etmek istiyorum’’ dedi.

FUTBOLCULAR GALİBİYET SÖZÜ VERDİ

Futbolcular adına konuşan Nazilli Belediyespor takım Kaptanı Zafer Özden’de ‘’Kısa sürede bizleri ziyaret etmeniz ben ve takım arkadaşlarımı oldukça memnun etti. İnşallah bizde Çarşamba günü alacağımız galibiyeti de sizlere seçim armağanı olarak hediye etmek istiyoruz ve galibiyet sözü veriyoruz’’ dedi. Gerçekleştirilen ziyaret sonunda takım kaptanı Zafer Özden, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a ziyaret anısına Nazilli Belediyespor atkısı ve formasını hediye etti.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER