Nazilli Ayna Gazetesi

KORONA’YA İNAT PAZARA ÇIKTILAR

KORONA’YA İNAT PAZARA ÇIKTILAR
1.156
17 Mart 2020 - 17:57
Nazilli’nin büyük pazarlarından biri olan Salı Pazarı Korona Virüsüne karşı alınan tedbirlere rağmen büyük rağbet gördü.

Türkiye’de büyük tedbirlere neden olan Korona Virüse karşı Nazillililer virüse aldırış etmeden Salı pazarına büyük ilgi gösterdi. Satışların normalden düşük olduğunu belirten Pazar esnafı “Satışlarımız düşük, insan az ama tedbirlere bakacak olursak bu kalabalık çok riskli. Bizde malum ekmek parası için buradayız.” İfadelerini kullandı.

PAZARCILAR YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLİYOR

Ayrıca 2 gün sonra bölgenin en büyük pazarlarından Perşembe Pazarı için yetkililerden açıklama bekleyen Pazar esnafı kendilerince önlem aldıklarını dile getirirken “ Perşembe günü de  ne olacağı belli değil. Kimse bize gelip açıklama yapmadı. Biz kendimizce önlem almaya çalıştık. Eldivenlerimizi taktık, kolonyamız ve ıslak mendilimiz var. Bu şekilde halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz.” dedi. Ayrıca birçok vatandaşın Korona Virüsüne karşı tedbir almadığı görüldü.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER