Nazilli Ayna Gazetesi

Kent Konseyi Esnaf birliğini kurdu

Kent Konseyi Esnaf birliğini kurdu
428
29 Temmuz 2022 - 15:12

Nazilli Kent Konseyi Nazilli’de bir ilki gerçekleştirdi.

Nazilli Kent Konseyi komite seçimlerine kaldığı yerden devam ediyor. Kent Konseyi Başkanı ve kurul üyeleri ortak bir karar aldı.

Nazilli’de ilk defa yeni bir meclis grubu kurulmasına ilişkin önergeyi kabul kurul üyeleri ve Yönetim Kurulu Başkanı oybirliği ile kabul etti ve bu konu ile ilgili olarak seçime gidilmesi kararı alındı.

Kurul üyeleri Esnaflarında Kent Konseyi içinde yer almasını uygun bularak, Kent konseyi çalışma gruplarında esnaf Birliği çalışma grubu için seçim yapılmasına karar verdi.

Kent konseyi çalışma ofisinde gerçekleştirilen genel kurul ile birlikte seçime giden üyeler Esnaf birliği çalışma gruplarında görev yapacak olan başkan ve kurul üyelerini seçimle belirlediler.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen seçimlerde Erol Yörükce Esnaf birliği çalışma grubu başkanı seçildi.

Hayırlı ve uğurlu olsun

Seçim sonrası Değerlendirmede bulunan Kent Konseyi Başkanı Gürkan Yenipazarlı, “Nazilli’de bir ilki gerçekleştirdik ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz Esnaf Birliği çalışma grubunun kurulmasına karar verdik. Üyelerimiz de oylarını kullanarak bundan sonra çalışmalarda bizlere katkıda bulunacaklar.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER