Nazilli Ayna Gazetesi

KENAN USTA NAZİLLİLİLERİN HİZMETİNE GİRDİ

KENAN USTA NAZİLLİLİLERİN HİZMETİNE GİRDİ
5.118
10 Mart 2021 - 18:11
Nazilli’de Kenan Usta Lokantası Zafer Mahallesi Ordu Caddesinde hizmete girdi. Ev yemekleri, çorba, kahvaltı ve döner gibi hizmetler sunan Kenan Usta, lokantacılığa yeni bir soluk getirecek.

Nazilli’de lezzetli yemekleri ve güler yüzlü çalışanları ile Hizmet sunacak olan üç yıldızlı Kenan Usta, Ordu Caddesi Nohutçu Kahveleri mevkiinde dualarla hizmete açıldı. Kenan Demirel’in işletmeciliğini yaptığı Kenan Usta’nın açılışında kurdeleyi, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Lokantacılar Odası Mahmut Arslan, Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Dursun Öztunç ve işletme sahibi Kenan Demirel ile birlikte kesti.  Nazillililere lezzet odaklı hizmet edecek olan Kenan Usta, lezzetli yemeklerini uygun fiyata sunmayı planlıyor. Kenan Usta 50 kişilik salonu ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor. Kenan Usta başlangıç olarak çorba ve sulu yemek çeşitleri, ilerleyen süreçte ise kahvaltı ve döner çeşitleri ile Nazillililere hizmet verecek.

Açılışta konuşan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Bu işletmelerin açılması Nazillimizde ekonomik hayatın devam ettiğini gösteriyor. İş kapısı sağladıkları içinde kendilerine teşekkür ediyorum. Allah hayırlı işler, bol, bereketli kazançlar nasip etsin inşallah.” dedi.

Nazilli’ye hayırlı olmasını temenni eden işletme sahibi Kenan Demirel ise “ 2001 yılından beri bu sektörün içinde farklı mekanlar a çalışıyorum. Kendi yerimizi açmak nasip oldu. Ev yemekleri ve çorba çeşitleri olarak hizmet veriyoruz. İlerleyen zamanlarda kahvaltı ve döner çeşitleri ile de hizmet vermeyi düşünüyoruz. Zafer Mahallesi Ordu Caddesi Nohutçu Kahveleri mevkiinde bulunan yerimize herkesi bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER