Nazilli Ayna Gazetesi

Kavga Diye Geldiler Sürprizle Karşılaştılar

Kavga Diye Geldiler Sürprizle Karşılaştılar
928
13 Nisan 2020 - 18:43
Nazilli’de “kavga” ihbarına giden polis ekipleri, Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş Yıldönümünü dolayısıyla Otizimli Erhan’ın sürpriziyle karşılaştı. 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağının bitmesinin ardından tedbirlerin uygulanması ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasında polis ekipleri çalışmalarına devam ederken, gelen her ihbarda değerlendiriliyor. Turan Mahallesi Sosyal Güvenlik Kurumu yanında bulunan parkta kavga olduğuna dair öğleden sonra saatlerinde gelen bir ihbar üzerine polis ekipleri olay yerine gitti. Olay yerine giden polis ekipleri, Otizim rahatsızlığı bulunan 14 yaşındaki Erhan Koç’un ailesiyle birlikte hazırladığı sürprizle karşılaştı. Ekipler için pasta hazırlayan ve parkta bulunan kamelyayı süsleyen Koç ailesi, oğulları Erhan ve polis ekipleri pastayı üflerken konfeti patlattı.
Bu sürprizi oğlu Erhan’ın düşündüğünü belirten anne Sultan Koç, ” Oğlum polisleri çok seviyor. Onlara çok özeniyor. Onlar bizim için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Bizde onlara bu şekilde küçük bir sürpriz hazırladık.” şeklinde konuştu.
Olay yerine gelen polis ekipleri, Erhan ile hatıra fotoğrafı çekilerek Erhan’a ve ailesine teşekkür etti. Ayrıca salgın bittikten sonra Erhan’ı polis araçları ile gezidirme ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğünde ağırlama sözü verdi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER