Nazilli Ayna Gazetesi

Kavacık’ta Nazilli Belediyesi’nden Önemli Hamle

Kavacık’ta Nazilli Belediyesi’nden Önemli Hamle
228
15 Kasım 2022 - 11:00

Nazilli Belediyesi, kent merkezine 13 kilometre mesafede bulunan Kavacık Mahallesi’nde hayati önem taşıyan noktalarda yol yapım çalışmalarına başladı.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte olası sel felaketlerinin önüne geçmek için kırsal noktalarda yol hamlelerine devam eden Nazilli Belediyesi, Kavacık Mahallesi’nde çalışmalara başladı.

Yaklaşık 700 metrekare alanda taş döşemesi yapıldığını kaydeden Mahalle Muhtarı Hasan Küçükoğlu; “Mahalle sakinlerimizin taleplerini Belediye Başkanımıza ilettik. Yollarımız çok kötü durumdaydı. Yağışlarda sel baskınlarımız yaşanıyor ve yollarımız kullanılamaz duruma geliyordu. Nazilli Belediyemizle imece usulü çalışmalarımızı başlattık. 2 önemli bağlantı yolumuzun yapılması için de başkanımızın ve belediyemizin desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Yol çalışmalarının yanı sıra cemiyet alanında da eksiklerin giderilmesi için çalışma başlatıldığını ifade eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Nazilli Belediyesi olarak köylerimizde eksiklerin giderilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini biliyoruz. Saha ekiplerimizin incelemelerinin ardından Kavacık Mahallemizde de yol çalışmalarımızı başlattık. En kısa sürede tüm taleplerin yerine getirilmesi ve Nazillimizin ivedi ihtiyaçlarının tamamlanması için faaliyetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER