Nazilli Ayna Gazetesi

KARACASU’DA CİNAYET

KARACASU’DA CİNAYET
539
24 Haziran 2022 - 18:43

Aydın’ın Karacasu ilçesinde ruhi bunalım geçiren baba önce oğlunu öldürdü daha sonra da aynı tüfek ile çenesine ateş ederek canına kıydı. Aydın’da baba ve oğul arasında çıkan kavgada, baba oğlunu tüfekle öldürüp daha sonra kendi canına kıydı.

Olay, Karacasu’nun Kırsal Esençay Mahallesi Yukarı Esençay mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir süredir ailevi sorunlar yaşayan ve boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Psikolojik tedavi görmekte olan Ümit Çaka (50), evinde eşi ile ilgili olarak uzun bir intihar mektubu bıraktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Meslek Yüksek Okulunu bitirip yanına gelen oğlu Orhan Çaka (22) ile tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada Ümit Çaka tüfekle oğluna ateş ederek öldürdü.

Daha sonra tüfeği kendine doğrultan Ümit Çaka, çenesine ateş ederek intihar etti Silah sesleri üzerine bölgeye gelen vatandaşlar Ümit Çaka ve oğlu Orhan Çaka’nın cansız bedenleri ile karşılaştılar. Aldıkları ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ve Jandarma ekipleri baba oğulun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlediler.

Sosyal medya hesabından saat 02.18’de intihar notu bırakan Ümit Çaka’nın oğlunu rezil olmaması için öldüreceğini söylemesi ise dikkat çekti.

 Jandarma ekipleri olay ile ilgili olar geniş çaplı soruşturma başlattılar. Baba ve oğlunun cenazeleri ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ümit Çaka’nın intihar etmeden öldürdüğü oğlu Orhan Çaka’nın Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Meslek Yüksekokulu Tapu Kadastro Bölümü’nden 5 gün önce mezun olduğu ortaya çıktı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER