Nazilli Ayna Gazetesi

KADIN MEHTERAN TAKIMI AYDIN TEKSTİL PARK’TA

KADIN MEHTERAN TAKIMI AYDIN TEKSTİL PARK’TA
732
16 Ocak 2023 - 11:26

Aydın Büyükşehir Belediyesi’yle Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Aydın Şubesi’nin  işbirliğiyle düzenlenen “Erzurum Kültür ve Gastronomi Festivali” kapılarını dün Aydın Tekstil Park’ta açtı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bugün de Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı bir gösteri yaptı.

Aydın Tekstil Park’ta 10 gün boyunca açık kalacak olan festivalin ikinci gününe Kadın Mehteran Takımı damga vurdu. Vatandaşların coşkuyla izlediği Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehtaran Takımı marşların yanı sıra güncel şarkıları da yorumladı. Başkan Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları Aydın Tekstil Park’ta düzenlenen ve Türkiye’nin doğusuyla, batısını bir araya getiren festivale davet etti. Festivalde yerel tatların sunumunun yanı sıra kültürel etkinlikler de düzenleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER