Nazilli Ayna Gazetesi

İYİ Partililer Tanışma Kahvaltısında Bir Araya Geldi

İYİ Partililer Tanışma Kahvaltısında Bir Araya Geldi
1.042
08 Mart 2020 - 12:30
İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı tarafından birlik, beraberlik, tanışma ve dayanışma kahvaltısı verildi. Toplantıya kurucu ilçe başkanı Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’da katıldı.

Nazilli Hangar Restoranda, İYİ Parti İlçe Başkanlığı dayanışma ve kahvaltısında bir araya geldi. İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk ev sahipliğinde yapılan etkinliğe Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yönetim kurulu üyeleri aileleri ve basın mensupları katıldı.

“AMACIMIZ TANIŞIP, KAYNAŞMAK”

İlk olarak konuşan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak başladı. Öztürk, “Bugün tanışma kahvaltı gerçekleştirdik. Amacımız yeni oluşturduğumuz yönetimimizin birbiriyle daha iyi kaynaşması ailelerin, eşlerin birbiriyle tanışması sağlamak. Bugün burada bulunduğunuz yönetimim adına çok teşekkür ederim” dedi.

“YARINLAR BİZİM”

Bu güzel ailenin üyesi olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “İlk önce kadınlarımızın günlerini kutlarım. Onlarsız bir dünya düşünülemez. Birlik beraberlik güzel bir şey, beraber olduğumuz sürece başarılıyız. Burada bizi bir araya geriren Cihat Başkana teşekkürler. İyi ki varsınız. Yarınlar bizim” ifadelerini kullandı.  Konuşmaların ardından yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıttı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER