Nazilli Ayna Gazetesi

İYİ Partili Öztürk’ten NGC’ye Ziyaret

İYİ Partili Öztürk’ten NGC’ye Ziyaret
505
26 Şubat 2020 - 11:04
Nazilli’de hafta sonu gerçekleşen kongre ile İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı seçilen Cihat Öztürk, ilk ziyaretini Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Mazbatasını almadan NGC’yi ziyaret eden Öztürk; “Nazilli’de İYİ şeylerin olması adına basınla istişarelerde bulunmaya özen göstereceğiz. Bunun göstergesi de henüz mazbatamı almadan sizleri ziyaret etmek oldu” dedi.

İYİ Parti Nazilli’de tek listeyle gidilen ve 400 delegenin oy kullandığı 2. Olağan Kongre’nin ardından başkanlık koltuğuna oturan Avukat Cihat Öztürk, ilk ziyaretini Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC)’ne yaptı. Nazilli basınının ilçe menfaatleri için çalışmasından duyduğu memnuniyet ve gazeteciler cemiyetine duyduğu saygı dolayısıyla mazbata dahi almadan ilk ziyareti NGC’ye yaptığını ifade eden İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, hafta sonu gerçekleşen kurultay havasındaki kongreye katılan tüm gazetecilere teşekkür etti.

“NAZİLLİ’MİZ, AYDIN’IMIZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

İYİ Parti ailesini yalnız bırakmayan basın mensuplarının o atmosferin ve birlik mesajlarının kamuoyuna aktarılmasında önemli rol üstlendiğine değinen Öztürk; “Beni bu kutlu göreve layık gören öncelikle Nazilli Teşkilatına, Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye, Nazilli Belediye Başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan’a, İYİ Parti İl Başkanımız sayın Cemal Sarı’ya ve kıymetli İYİ Parti ailesine ve bizleri mini kurultayımızda yalnız bırakmayan Nazillililere çok teşekkür ediyorum. Partimizin kuruluşundan bu yana içerisindeyim. Bugünde 39 ilden büyük, İYİ Parti’nin Aydın’da mihenk taşı konumunda olan Nazilli İlçe Başkanlığı görevine layık görüldük. Bu görevle birlikte yükümüz biraz daha arttı. Hiç kimseyi küstürmeden birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Nazilli’miz ve Aydın’ımız için en önemlisi de ülkemiz için çok çalışacağız. Bu görevimiz sırasında yerel yöneticiler için yol haritası oluşturması anlamında çok önemli işlevi olan gazeteci arkadaşlarımızla uyumlu ve dayanışma içerisinde bir çalışma yapmak istiyoruz. Nazilli’de İYİ şeylerin olması adına basınla istişarelerde bulunmaya özen göstereceğiz. Çünkü bu şehrin mahalle muhtarlarımız gibi her sokağını, her köşesini en iyi bilen kişileri gazetecileridir. Bizler yapılan gerçekçi ve doğru eleştirileri kendimize rehber edineceğiz. Çünkü bizler bu şehri seviyoruz” ifadelerini kullandı. Siyasileri yakından takip ettiklerini belirten Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen’de, Nazilli’ye hizmet noktasında siyasilere büyük görevlerin düştüğünü belirtti. Özmen, ziyaretinden dolayı İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk’e teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

————————————————————————

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER