Nazilli Ayna Gazetesi

İYİ PARTİ’DEN NTO YA ZİYARET

İYİ PARTİ’DEN NTO YA ZİYARET
541
30 Ocak 2019 - 10:27

İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ve İyi Parti Nazilli Belediye Başkanı Adayı Kürşat Engin Özcan Seçim Çalışmaları Çerçevesinde Nazilli Ticaret Odasını Ziyaret Etti.

Millet İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan, yerel seçim öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve Meclis Başkanı Gürdal Yüzüler’e ziyaretinde Özcan’ı, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ile partililer yalnız bırakmadı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette NTO’nun sorumluluk alanlarında bulunan bölgelerin sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, projeleri hakkında Özcan’a sorular yöneltti. Bunun üzerine İYİ Partili Özcan ,Siyasette insan temasının çok önemli olduğunu dile getiren Özcan, vatandaşa gittiğinde dertlerini, sıkıntılarını dinlediklerini belirtti.

Nazilli’nin sahipsiz olduğunu dile getiren Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ise, “Ama bu dönemde sahip çıkılacağını düşünüyorum. Beklediğimizde sahip çıkılmak derken yanlış algı oluşmasın, Efeler’in haricinde de çevre ilçelerin olduğunu hissettirmek gerekiyor. Bunların da vekillerimizin desteğiyle olacağına inanıyoruz. Burada birçok mağduriyet yaşıyoruz. Bütün yatırımların merkeze olması yönünde bir gayret var. Bu hem yerelde var, hem de genelde var. Bölgemizin de ekonomik anlamda desteklenmesi gerekir. Bir polis okulumuz vardı, iyi de ekonomiye girdi vardı. Bizim bölgemizin kalkınması için her anlamda yatırıma ihtiyacı var. Mesela bizim bir düzgün fuar alanımız yok. Sanayi alanımız yok. Girişimcimiz var ama sanayi alanımız olmadığı için yatırımlar yapılmıyor” dedi.
Nazilli’nin sevgi eksiliğinden muzdarip olduğunu dile getiren İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin de, “Sevgi eksikliği, ilgi eksikliğini çağrıştırıyor, Nazilli potansiyelinin altında. Daha önce Başkan Arslan’la yaptığım temaslardan çok şey öğrendim. Şunu da anladım Nazilli’nin öncü müessesesi. İlçemiz için yeni ufuk öneren, Nazilli için yeni projeler öneren bir lider var, o da Nazilli Ticaret Odası. Bu ayan beyan ortadadır. Diğer STK’lar alınmasın bu söylediklerimden. Bunu ben çok geniş bir çoğunluğun kabullendiğini gerçek olarak seslendiriyorum. Nazilli’nin birçok sorunu var. Başkan polis okulundan bahsetti. Onun için soru önergesi verdim. Henüz cevap alamadım. Nazilli’nin birincil sorunu bence sanayi sorunudur. Sanayi gelişme coğrafyası eksik ve yanlış bir coğrafya, bunu düzeltmek zorundayız. Başkan adayımız Kürşat Engin Özcan, eminim bu konularda projeleriyle hassasiyet gösteriyor. Kuvvetli ve güvenilir bir belediye başkanı olarak bu konuya öncelikle el atması gerekiyor, el atacağını da inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER