Nazilli Ayna Gazetesi

İYİ Parti Şehit Annelerini Unutmadı

İYİ Parti Şehit Annelerini Unutmadı
496
10 Mayıs 2021 - 12:31
Nazilli’de  İYİ Parti’liler, Anneler Günü’nde şehit annelerini yalnız bırakmadı. Şehit annelerinin günlerini kutlayan partililer, kendilerine Türk bayrağı ve Atatürk çinisi hediye etti.

İYİ Parti, Anneler Günü’nde şehit annelerini ve yakınlarını unutmadı. Aydın İl Başkan Yardımcısı Durmuş Kural ve beraberindeki İYİ Parti heyeti, Hamzallı Mahallesi’nde şehit polis memuru Mehmet Keskin’in anneannesi Lütfiye Kulaksız’ı, Cumhuriyet Mahallesi’nde şehit üsteğmen Serdar Sarıoğlu’nun annesi Ayşe Sarıoğlu’nu, Pınarbaşı Mahallesi’nde uzman çavuş Adem Erbaş’ın annesi Hatice Erbaş’ı ve İstiklal Mahallesi’nde uzman çavuş Mehmet Dinek’in annesi Şezgül Dinek’i ziyaret etti. Evlerinde bir araya geldikleri şehit annelerinin günlerini kutlayan heyet, şehit annelerine Türk Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çinisi ve Türk bayrağı hediye etti.
Başkan Yardımcısı Kural, yaptığı açıklamada, ülkesini ve bayrağını seven emekli bir asker olduğunun altını çizdi. Vatan ve bayrak sevgisi uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerin annelerini, Anneler Günü’nde yalnız bırakmadıklarını dile getiren Kural, şehit annelerine, “Sizler bizim göz bebeğimiz, canımız, ciğerimiz, en kıymetimizsiniz” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER