Nazilli Ayna Gazetesi

İsabeyli’deki Çiftçilerin Yardımına Başkan Özcan Koştu

İsabeyli’deki Çiftçilerin Yardımına Başkan Özcan Koştu
854
26 Mayıs 2021 - 15:34
İsabeyli Mahallesi’nde ova yolunun bozuk olması nedeniyle sıcak yaz aylarında mağduriyet yaşayan çiftçilerin yardımına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan koştu.

Başkan Özcan’ın talimatıyla üreticilerle görüşmek üzere İsabeyli’ye gelen Zabıta, Emlak İstimlak ve Tarımsal Hizmetler daire müdürleri gerekli çalışmaların yapılarak ova yolunun kullanılır hale getirileceğini kaydetti.

SORUNLAR YERİNDE DİNLENDİ

Çalışmaları yakından takip eden İsabeyli Mahalle Muhtarı Birkan Çelik; “Nazilli Belediyesi bugün İsabeylimizde seferber oldu. Müdürlerimiz geldiler ovada çiftçilerimizle görüştüler. Bahsi geçen yerleri gördük. Normalde talebimiz Nazilli Belediyemize değildi. Çünkü kendilerinin bu alanda bir sorumluluğu yok. Buna rağmen Kürşat Başkanımız ekipleri seferber etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca söz konusu çalışma için gerekli iş makinelerini göndereceğini dile getirdi. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bozuk yollarımızı greyder ile düzelteceğiz” diye konuştu.

YOL HARİTASI ÇİZİLDİ

Üreticilerle gerçekleştirilen toplantının ardından daire müdürleri tarafından gerekli notların alınarak çalışmalarla ilgili yol haritası hazırlandığını ifade eden Başkan Özcan; “Nazillimizin hem sosyal hem de ekonomik alanda gelişmesi için her zaman üreticilerimize destek vereceğimizi söylemiştik. İsabeyli’deki çiftçilerimizin bahçelerine giderken sorun yaşadıklarını ifade etti. Bizler de gerekli çalışmaları yapacağımızın sözünü verdik. Tüm mahallelerimizde olduğu gibi İsabeylimizde de hemşehrilerimizin sorunlarını bir bir çözeceğiz” sözlerini kaydetti.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER