Nazilli Ayna Gazetesi

İş insanı Engin Meriç Ak Partiden aday adayı oldu.

İş insanı Engin Meriç Ak Partiden aday adayı oldu.
282
28 Mart 2023 - 16:44

Aydın’ın tanınmış ve sevilen isimlerinden iş insanı Engin Meriç Ak Partiden aday adayı oldu.
Aydın İl Başkanlığına ailesi ile birlikte gelen Meriç Aile birliğine dikkat çekti.

Aydın,Söke ve Nazilli Özel Güvenlik eğitim kurumlarının işletmeciliğini yapan Engin Meriç Türkiye Yüzyılı yolunda Aydınımızın yüzyılı için bende varım dedi.

“Türkiye sevdalısı büyük bir ailenin, Ak teşkilatların mensubu olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum. 21 yıldır Ülkemize hizmet ve eserler kazandıran Ak Parti tüm kadrolarıyla Türkiye Yüzyılına hazır. Teşkilatlarımızın kuruluşundan bugüne kadar görev almış, emek vermiş, gönül vermiş bende varım diyerek varlığını ortaya koymuş herkesten Allah razı olsun. Adaylık müracaatlarımızı elbette büyük bir coşkuyla şölen havasında yapmak isterdik ancak bildiğiniz üzere asrın felaketinin acısı hala yüreğimizin orta yerinde. Bu vesile de depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerimize ve milletimize sabırlar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi şimdide sıkıntıları el birliği ile aşacağız. Çünkü milletimizin ruhunda Kuva-i Milliye var, Çanakkale var. Elele olduğumuzda hiç bir engel önümüzde olamayacaktır. Bu vesile ile de Çanakkale Zaferimizi kutluyor, aziz şehitlerimizi ve ebediyete ulaşan kahraman gazilerimizide hürmet ve rahmetle yad ediyorum.

Kıymetli Ak Parti Ailem ve hemşehrim çıktığımız bu güzel hizmet yolunda desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı yolunda birlikte yürüyeceğiz,geleceği birlikte inşaa edeceğiz. Bu güzel hizmet yolunda bir zerre bile olmak gurur ve onur verici.
Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Türkiye Yüzyılı yolunda Aydınımızın Yüzyılı için bende varım.
Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER