Nazilli Ayna Gazetesi

HEYELANDAN KAPANAN YOLU NAZİLLİ BELEDİYESİ AÇTI

HEYELANDAN KAPANAN YOLU NAZİLLİ BELEDİYESİ AÇTI
425
29 Mart 2021 - 9:51
Nazilli’ye bağlı Çatak Mahallesinde heyelan yüzünden kapanan yol Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma ile açıldı.

Geçtiğimiz günlerde yoğun yağışlar sonunda yüksek kesimlerde yumuşayan ve kayganlaşan  zeminlerde heyelan oluştu. Çatak mahallesine giden ana yolda meydana gelen heyelana Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler müdahale etti. Tüm gün süren hummalı çalışma sonucu yola düşen kaya ve topraklar iş makineleri ile kaldırılırken, yaklaşık on kamyon kum dökülerek yolun stabilizesi yapıldı.

Heyelanın gerçekleştiği bilgisini yetkililere iletmesinin hemen ardından müdahalenin başlatıldığını belirten Çatak Mahallesi muhtarı İsmail Kılıç;” Uzun uğraşlar sonucu kaya parçaları ve heyelan sonucu kapanan yolumuzu Nazilli Belediyesi ekipleri akşam saatlerinde tamamen düzenlemiş olarak kullanıma açtılar.  Köylerimizde yaşanabilecek her türlü sıkıntı için her an teyakkuzda olan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve ekibine, hafta sonu olmasına rağmen tüm gün canla başla yolumuzu açmak için çalışan ekibe çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER