Nazilli Ayna Gazetesi

HAZIRSANIZ, BAŞLAYALIM MI OYUNA ?

HAZIRSANIZ, BAŞLAYALIM MI OYUNA ?
294
04 Ekim 2022 - 10:55

Yoğun programdan dolayı aşağı yukarı bir aylık aradan sonra yine beraberiz.
Arada önemli gündem maddeleri geçti. Üniversite sınav sonuçları, Nazilli’nin kurtuluşunun 100. yılı, okulların açılması yoğun tempoda zaman ayırıp paylaşamadığımız bir kaç konu sadece.
Hal böyle olunca geride kalan konuları atlayıp kendimize misyon edindiğimiz başka bir gündem bu yazının konusu oldu.
Bu hafta futbol birinci amatör küme mücadeleleri başlıyor. Bireysel ve toplumsal faydalarını artık saymayacağim amatör spor maalesef hala bir çok eksikle ve çok kişinin çok fazla ozverisi ile sahalarda olacak.
Zaten var olan tesis sıkıntıları, yüksek enflasyon sonucu müthiş artan maliyetleri nedeniyle antrenman ve maç malzemeleri de kulüpleri zorlamaya başladı. Formadan topa kadar kullanılan her malzemenin fiyatındaki büyük artışlar kulüpleri işin içinden çıkılmaz bir hale sokuyor. Yönetim, taraftar, sponsorlar ve hatta oyuncular gerçekten büyük fedakarlıklar yapmak zorunda bu sezon.
Amatör spor adı amatör olsa da profesyonel spora kaynak olan, halkı, mahalleyi, semti bir arada tutan, sahiplenme duygusunu arttıran bir faaliyettir. Geçen yıl tribündeki taraftar sayısı önceki yıllara göre artmış olsa da yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bu sene tribünlerin dolu, taraftarın coşkulu olması hem sahadaki oyunculara hem de büyük fedakarliklar yapan kulüplere manevi destek olacaktır.
Biz hazırız ve bu pazardan itibaren sahalardayız. Hepinizi bekliyoruz. Başta takımımız Esnafgücü Arslanlı Spor olmak üzere tüm rakiplerimize hatasız, kazasız, sakatsız ve centilmence geçecek bir sezon diliyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER