Nazilli Ayna Gazetesi

Hazırlıklar Tamamlandı

Hazırlıklar Tamamlandı
321
19 Kasım 2022 - 16:57

Eşin Group Nazilli Belediyesporumuz, Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor kulübü maçı hazırlıklarını tamamladı ve kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Eşin Group Nazilli Belediyesporumuz, 20 kasım Pazar günü Nazilli şehir stadında saat 14:00’da oynayacağı ve Nazilli Belediyespor kulüp resmi youtube kanalımızdan naklen canlı olarak yayınlanacak olan Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor kulübü maçı hazırlıklarını Teknik Direktörümüz Mesut Toros ve yardımcıları gözetiminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk spor kompleksimizde gerçekleştirilen ter antrenmanı ile tamamladı ve kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Naz Naz’da sakatlığı devam eden Hüseyin Çolak kadrodaki yerini alamayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER