Nazilli Ayna Gazetesi

HASBİ DÖNER’DEN 14 ŞUBATTA ALTIN KAZANDIRAN KAMPANYA

HASBİ DÖNER’DEN 14 ŞUBATTA ALTIN KAZANDIRAN KAMPANYA
2.188
08 Şubat 2020 - 11:39
Hasbi Döner’den 14 Şubatta Hem Doyuran Hem De kazandıran Kampanya Bir Arada.

İşletmeciliğini Heybet İpek’in yaptığı Hasbi Döner 14 Şubata özel Nazillilileri muhteşem bir kampanya ile ağırlayacak. Hizmete girdiği günden beri yaptığı kampanyalar ile insanları hem doyurup hem de kazandıran Hasbi Döner 14 Şubat Sevgililer Gününü de boş geçmiyor.

Daha önce 5 Harbi dürümü yiyebilene çeyrek altın hediye eden Hasbi Döner sevgililer gününde de çiftlere yönelik bir kampanya ile çeyrek altın vermeyi hedefliyor. “Bu Aşk Karın Doyurur” ismi ile duyurulan kampanya da eşi ve ya sevgilisi ile gelen müşterilerin 5 harbi dürümü bitirmeleri isteniyor. Bitirenlere ise ödül olarak çeyrek altın hediye ediliyor.

Eşi ve ya sevgilisi ile farklı bir anı yaşamak isteyen bütün çiftleri bu yarışmaya beklediklerini ifade eden işletme sahibi Heybet İpek, “14 Şubat için başlattığımız bu kampanya, öncelikle çiftlerin birlikte bir şeyler yapabilmesi için 5 Harbi Dürümü iki kişi birlikte yiyerek bizden çeyrek altın kazanacaklar. Bu kampanya bir nevi yarışma gibi olacak. Son başvuru tarihimiz 13 Şubat, bu tarihe kadar başvuran bütün çiftlerimizi 14 Şubat akşamı saat 20.00’de yarışmaya alacağız. Bu yarışmada 5 Harbi Dürümü ilk bitiren çiftimiz bizden çeyrek altın kazanacak. Böyle bir kampanya Nazilli’de bir ilk olduğu için bütün çiftlerimizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sizde bu kampanyaya katılmak ve leziz dönerlerini tatmak isterseniz, Şirinevler Mahallesi Hürriyet Caddesi numara 269/A (Ziraat Bankası Dörtyol Şubesi Altı) ’da bulanan Hasbi Döner’i ziyaret edebilir, Facebook’tan “Hasbi Döner”, İnstagram’dan “hasbidoner09” adlı sosyal medya hesaplarından ve 0 256 313 27 16 – 0 541 770 27 16 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabilirsiniz.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER