Nazilli Ayna Gazetesi

HAKAN TEKEOĞLU’NUN KALEMİNDEN GÜNDEME DAİR

HAKAN TEKEOĞLU’NUN KALEMİNDEN GÜNDEME DAİR
1.260
10 Ağustos 2021 - 19:19
SÖYLESEM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL”

Değerli okuyucular,
Malum yangınlar ülkemizi sarmış durumda ve ciğerlerimiz halen yanmaya devam etmekte.
Sosyal medyadan canla başla evini, bağını, ormanını kurtamaya çalışan köylülerimizin ve bu yangınları söndürmek için cansiperane çalışan gönüllülerimizi izledik, izliyoruz.
Elinden gelen çapasını, küreğini, kazmasını kapıp ormana koşarken, elinden gelenler sosyal medyadan yardım kampanyaları düzenleyip ihtiyaç sahipleri ve yangına müdahele edenlere bir nebze fayda sağlamak için gıda, tıbbi ve materyal yardımları ulaştırma çabası içinde.
Kimileri de kendine, suçlu aramakla, suçlu bulmakla, hüküm vermekle, insanları provake etmekle görevlendirmiş kendilerini.
Bu günler kenetlendiğimiz, birlik beraberlik içinde olmamız gerektiği, A partilisinden B partilisine, iktidarından muhalefetine herkesin tek bir yere yumruk vurması gereken günler.
Çok söylenti geziniyor. Sosyal medya üzerinden plakalar veriliyor, provokatif eylemler yapılıyor.
Sizlerden ricam resmi kanallardan yapılmayan hiçbir ihbara ve ihtara kulak asmayın. Amaç kardeşi kardeşe kırdırmak. Lütfen ama lütfen bu gibi oyunlara bu zor günlerde gelmeyelim.
İçinde buluduğumuz haletipsikolojik durumun izahatını Fuzuli’nin bir sözü ile nokta koyuyorum.
“Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER