Nazilli Ayna Gazetesi

HAKAN TEKEOĞLU’NUN KALEMİNDEN GÜNDEME DAİR

HAKAN TEKEOĞLU’NUN KALEMİNDEN GÜNDEME DAİR
1.849
07 Ağustos 2020 - 11:08
NAZİLLİ BELEDİYESİNE DANIŞMAN KAZIĞI MI?

Geçen sene gazeteci Ümit Özmen’in kapalı olması eleştirisiyle başlayan ardından fiyatıyla ilgili yaptığı haberlerle devam eden, son olarak da Çarşamba günü Time35 sayfasında Serhan Seyhan ile yüksek sesle dile getirilen Nazilli Belediyesi’nin Resmi Web Sitesinin faiş fiyata yaptırımıyla alakalı iddiaları araştırdık.
Bu araştırma sonucundan Serhan Seyhan’ın dile getirdiği, belediyenin web sitesinin yaptırılışında Nazilli Belediyesi Basın Koordinatörü ve halen Nazilli Belediye Başkanı’nın danışmanlığını da yapan Kerem Yıldırım’ın aracı olduğunu öğrendik.
Nazilli Belediyesi eski başkanı Haluk Alıcık döneminde yaptırılan web sitesi yeterli görülmeyerek, seçimin hemen ardından 32.922 TL’ye mâl olan web sitesi de yeterli görülmemiş ve ikinci bir site yaptırılmış. Şükür ki belediye bu ikinci yaptırılan siteyi kendi içinde Bilgi İşlem Müdürlüğü aracılığıyla çözüme kavuşturmuş. Belediyenin Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yapılan web sitesi şuanda kullanımda olan sitedir.
Aşağıda 3 adet web sitesi resmi yayınladık.

Birinci olan 32.922 TL’ye yaptırılan, bir belediye sitesinde olması gereken istekleri karşılayamadığından şuanda yayından kaldırılan bir sitedir.

İkinci olan site Belediyenin Bilgi İşlem Birimi tarafından yaptırılan gayet anlaşılır bir panele sahip, kendi içlerinde çözüme kavuşturdukları ve halen kullanılmakta olan sitedir.

Üçüncü olan site ise bir örnek olsun dedik, NAMDER’e ait olan Nazilli’de yaptırılan Belediyenin Bilgi İşlem Bölümünün yaptığı sitenin aynı yüzüyle hizmet veren ve 2.655 TL’ye Nazilli’de yaptırılan başka bir sitedir.
Şimdi biz bu paraya neden bu site yaptırıldı, bu kadar para neden verildi, neden emsal değer arz eden fiyatlara bu iş çözülmedi diye SORMUYORUZ!…
Neden 32,922 TL ye mâl ettiğiniz bir siteyi yetersiz geldiği için tedavülden kaldırdınız?
Neden yetersiz bulduğunuz bir siteyi kabul ettiniz?
Neden yetersiz bulduğunuz siteye bu kadar para verip üzerinde yeterli gelecek hale getirmek üzere revizeleri yine aynı firmaya yaptırmadınız?
Site istediğiniz şekilde olmadıysa ve biriminize yeni bir site yaptırma gereği duydu iseniz, firmadan herhangi bir geri ödeme talep ettiniz mi?
Biz bunları SORUYORUZ!..
Biz MİLLETİN PARASIYLA yaptırılan işin MİLLET YARARINA neden korunmadığını SORUYORUZ!
Şeffaf Belediyecilik ile yola çıkan Nazilli Belediyesi’nin de kamuoyunu aydınlatması adına bu soruları cevaplayacağına inancımız ile bu soruları sorma gereği duyduk. Bir sonraki yazımızda, Nazilli Belediyesi’nin çıkarmış olduğu Basın Bülteniyle ilgili Belediyenin Nazilli’deki basım yapan tesislere sahip matbaa firmalarından teklif almadan, aracı kişilere neden verdiğinin cevaplarını arayacağız!

——————————————————————————————————————-

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER