Nazilli Ayna Gazetesi

Gezici’ye göre Aydın’da Cumhur İttifak’ı Önde

Gezici’ye göre Aydın’da Cumhur İttifak’ı Önde
583
06 Şubat 2019 - 8:15

Gezici Araştırma Şirketi yerel seçimlerdeki oy eğilimlerini belirlemek üzerine 7 büyükşehirde kamuoyu araştırması yaptı.

Yapılan anket sonucuna göre Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Savaş’ın yüzde 52.2, Millet İttifakı Adayı mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Özlam Çerçioğlu’nun da yüzde 47.8 bandında olduğu açıklandı.

Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Mersin, Aydın, Hatay genelinde 26 – 27 Ocak 2019 tarihlerinde yapılan araştırmaya göre; İstanbul, Ankara, Aydın, Hatay’ı Cumhur İttifakı AK Parti adayının aldığı, Adana’yı Cumhur İttifakı MHP adayının aldığı, Bursa’yı Millet İttifakı CHP adayının aldığı ve Millet İttifakının uzlaşamadığı Mersin’i de İyi Parti adayının aldığı görülüyor. İYİ Parti’nin tek kazanacağı büyükşehir, Mersin olarak görünüyor.(HABER MERKEZİ)

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER