Nazilli Ayna Gazetesi

Gazeteci Küçükkaya’dan Naz-Koop’a Destek

Gazeteci Küçükkaya’dan Naz-Koop’a Destek
1.002
24 Aralık 2019 - 12:39
Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere İstanbul’a giden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Fox TV Çalar Saat programının sunucusu Gazeteci İsmail Küçükkaya ile bir araya geldi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Başkan Vekili Mustafa Tınaz, Fox TV Çalar Saat programının sunucusu Gazeteci İsmail Küçükkaya ile buluştu.

Nazilli’nin tanıtımına ilişkin verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Özcan; “Uzun Yaşam Şehri Nazillimizi, insanımızı, projelerimizi usta gazeteci İsmail Küçükkaya ile paylaştık. Naz-Koop projemizi anlattık. Arama konferanslarımızdan, projenin Nazilli’ye sunacağı katkılardan bahsettik. Şehrimiz için oldukça faydalı bir buluşma olduğuna inanıyorum. İsmail bey ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, kendisini Nazillimizde ağırlamak büyük bir onur duyacağımı belirtmek istiyorum” diye konuştu. Naz-Koop projesinin tanıtımına katkı sağlayacağını söyleyen Küçükkaya; “Nazilli’nin bizim için apayrı bir önemi var. Hem meslektaşım, dostum Fatih Portakal’ın memleketi hem de Atamızın büyük değer verdiği bir kent. Başkanımız Nazilli’de kurulan kooperatif projesini bizlerle paylaştı. Özellikle kadınlarımızın aktif rol oynayacağı, çiftçimizin kalkınacağı ve yeni istihdam alanlarının oluşturulacağı bu projenin tanıtımına katkı vermekten, halkımıza anlatmaktan büyük mutluluk duyacağımızı ifade ettim. Ülkemizin böyle projelere çok ihtiyacı var. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, uzun yaşam şehri Nazilli’ye sevgi ve selamlarımı iletiyorum” sözlerini kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER