Nazilli Ayna Gazetesi

Gamze Yolcu Metin’den yoğun mesai

Gamze Yolcu Metin’den yoğun mesai
227
03 Mayıs 2023 - 17:27

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Adayı Gamze Yolcu Metin, seçim temposuna dur durak vermeden devam ediyor. Aydın’ın doğu ilçelerini baştan sona dolaşan genç aday, çalışmasıyla hem vatandaşın hem de partililerin takdirini topluyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Adayı Gamze Yolcu Metin, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları dolayısıyla ziyaret ettiği ilçelerde sıcak ve samimi tavırlarıyla gönülleri fetheden Metin CHP’li ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleriyle uyum içinde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Aydın’ın birçok ilçesinde saha çalışmasında bulunan Metin, son olarak Karacasu ilçesinde ve Nazilli Yaylapınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP’li kadın milletvekili adayı Metin, Karacasu ilçesinde CHP Karacasu İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Demirhan Üvez ve ilçe yöneticileri ile birçok hanenin kapısını çalarak vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Metin ve beraberindekiler, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimi için 1 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na 1 oy Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek isteyerek projelerin yer aldığı broşürleri dağıttı.

Gamze Yolcu Metin, akşam saatlerinde ise Yaylapınar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca, Demokrat Parti ilçe yöneticileri, CHP’li meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı ziyarette vatandaşlara Millet İttifakı’nın seçim vaatleri anlatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER