Nazilli Ayna Gazetesi

GALİBİYETİN ŞİFRESİ İNANMAK

GALİBİYETİN ŞİFRESİ İNANMAK
789
02 Kasım 2022 - 12:15

GALİBİYETİN ŞİFRESİ İNANMAK

Esnafgücü Arslanlıspor’un zorlu Bozdoğan Madran Belediyespor deplasmanından aldığı 3 puanla şampiyonluk yoluna emin adımlarla devam ediyor. Aydın 1. Amatör 1. Ligde 5’inci maçında 5’inci galibiyetini alan Esnafgücü Arslanlıspor namağlup liderliğini sürdürürken en yakın takipçisiyle puan farkını 6’ya çıkardı. Maçtan sonra Esnafgücü Arslanlıspor Basın Sözcüsü Yunus Kocaesgi ve Esnafgücü Arslanlıspor Başkan Yardımcısı Ayşen Özcan basın açıklamarında bulundu.

Esnafgücü Arslanlıspor Basın Sözcüsü Kocaesgi galibiyetin şifresi inanmak açıklamasında bulundu. “Antrenmanlara eksiksiz olarak katılan full kadro oyuncularımızında antrenmanlarda göstermiş oldukları hırs ve kazanma inancı gözlerinden okunuyordu. Antrenmanlarda taktiksel çalışmalar, hücum organizasyonları meyvesini vermişti” sözlerini kullandı.

Alınan 4-2’lik galibiyetle Esnafgücü Arslanlıspor yönetimi ve taraftarlar oldukça mutlu. Sezon sonunda taraftarlar ve yönetim takımlarından şampiyonluk beklerken Esnafgücü Arslanlıspor’da da takım içimdeki olumlu hava oldukça iyi görünüyor. Esnafgücü Arslanlıspor Basın Sözcüsü Kocaesgi konuşmasında şu ifadelere yer verdi “ Galibiyetin şifresi inanmaktı. Zorlu bir deplasmana yolculuğuna çıktık. İki şampiyonluk adayı takımın kıyasıya mücadelesini seyretmek keyif vericiydi. Kazanan biz Esnafgücü Arslanlıspor oldu. Dersimize iyi çalıştık. Rakibi iyi analiz edip galibiyetin şifresini çözdük. Antrenmanlara eksiksiz olarak katılan full kadro oyuncularımızında antrenmanlarda göstermiş oldukları hırs ve kazanma inancı gözlerinden okunuyordu. Antrenmanlarda taktiksel çalışmalar, hücum organizasyonları meyvesini vermişti. Gayet keyifli ve moralli geçen antrenmanlarda Esnafgücü Arslanlıspor yönetimi ise takımını gerek antrenmanlarda gerekse tribünlerde yalnız bırakmadı. Ortaya koyulan futbolda yönetimde oldukça muyluydu. Taraftarlarımız ise coşkulu tezahüratları ile deplasmanda olduğumuzu hissettirmediler. Şampiyonluk yolunda alınan 3 puanda oyuncuların ve taraftarların mutluluğu paha biçilemezdi.” dedi.

Esnafgücü Arslanlıspor Başkan Yardımcı Ayşen Özcan, galibiyete inancımız tam dedi.

Bozdoğan Madran deplasmanından aldığımız galibiyet yönetimi ve taraftarları oldukça mutlu ve keyifli olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Özcan, konuşmasına şu ifadelerle devam etti. “Bozdoğan Madran Belediyespor deplasmanında aldığımız galibiyet yönetimi ve taraftarlar oldukça mutlu ve keyifliydi. Takımımıza her zaman inancımız tamdı. Deplasmanda galibiyeti alacaklarına oyuncularımız kadar yönetim olarak bizde inanıyorduk. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Takımda genel hava oldukça iyi ve keyif verici. Maça oldukça moralli gittik. Nazilli Belediye Başkanımız ise oyuncularla tek tek el sıkışarak başarı diledi. Bu da takıma maç öncesi moral oldu. Ortaya koyduğumuz güzel futbol galibiyeti getirdi. Yönetim olarak oldukça memnun kaldık. Yönetim olarak oyuncularla uyumu, birlik ve beraberliği çok iyi sağladık. Antrenmanlarda göstermiş oldukları azimli ve inançlı çalışmanın ödülünü galibiyetle taçlandırdı. Taraftar sayımız az olmasına tribünler oldukça renkliydi. Bu galibiyeti bizleri yalnız bırakmayan taraftarlara da armağan ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER