Nazilli Ayna Gazetesi

GALİBİYETİN BİR MİMARIDA TARAFTAR OLDU

GALİBİYETİN BİR MİMARIDA TARAFTAR OLDU
1.405
27 Ocak 2020 - 17:30
Geçtiğimiz hafta #ayağakalkıyoruz hastagi ile birbirine kenetlenen Nazilli Belediyespor’da Kelkitspor galibiyetinin bir mimarı da taraftar oldu.

Nazilli Belediyespor ligin 20. haftasında evinde Kelkit Belediyespor’u ağırladı ve zorlu maçtan galip ayrıldı. Maçtan önceki hafta önce futbolcular ile başlayan kenetlenme taraftar, teknik heyet ve yönetimi de içine alarak adeta şehir bir bütün olmuştu. #ayağakalkıyoruz hastagi ile başlayan kenetlenmeye taraftarlarda fazlasıyla inanarak sosyal medya hesaplarından bu hastage destek vermişlerdi.

Taraftarlar bu inanmışlığı futbolculara yansıtmak için, futbolcular maç için tesislerden çıktığında büyük bir sürpriz hazırladı. Hafta içi bu sürpriz için büyük hazırlık yapan Nazilli Belediyespor taraftar gruplarından Alem Gençlik grubu yaklaşık 50 kişi ile futbolcuları meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde otobüse bindirdi. Grubun Sorumlularından Orhan Buga ve Hasan Noyin takım otobüsüne binerek futbolculara “Biz taraftar olarak ayağa kalktığımızı biliyoruz, ayağa kalktığımızı bilmeyenler var. Bugün çıkın aslanlar gibi oynayın, 3 puanı alın. Herkes ayağa kalktığımızı görsün. Biz size inanıyoruz. Allah yardımcınız olsun.” dediler. Statta da 90 dakika susmayarak takımı ateşleyen taraftarlar galibiyetin mimarlarından biri oldu.

Maçı cezası sebebi ile tribünden takip eden Teknik Direktör Yavuz incedal ise galibiyet sonrası göz yaşlarına hakim olamadı. Tribünden inerken taraftarlar ile konuşan İncedal “Ben buraya para için değil, onur için geldim. Futbolcularım ve sizlerden Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER