Nazilli Ayna Gazetesi

Ev Sahibinin Dükkanını Silahla Bastı

Ev Sahibinin Dükkanını Silahla Bastı
2.806
01 Nisan 2021 - 15:32
Nazilli’de Mustafa A., 3 yıldır kirasını ödemediği için kendisinden davacı olan ev sahibinin çalıştığı dükkanını silahla bastı.

Olay Turan Mahallesi Atatürk bulvarı üzerinde bulunan bir markette saat 15:00 sularında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre; Alkollü olduğu iddia edilen Mustafa A. 3 yıldır kirayı ödemediği gerekçesiyle kendisini mahkemeye veren ev sahibi Serkan A.’nın çalıştığı markete geldi. İkili arasındaki tartışma Mustafa A. yanında bulundurduğu kuru sıkı tabancayı gösterince Ev Sahibi ve kiracı arasıdan arbede yaşandı. İş yeri içinde yaşayan kavga dükkanda bulunan müşterilerin müdahalesiyle önlendi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayda bacağından yaralanan kiracı Mustafa A. gözaltına alındı. Şahıs, önce sağlık kontrolü için Nazilli Devlet Hastanesi’ne ardından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER