Nazilli Ayna Gazetesi

Esnafgücü Arslanlıspor’un Bileği Bükülmüyor

Esnafgücü Arslanlıspor’un Bileği Bükülmüyor
626
31 Ekim 2022 - 11:34

Aydın Amatör 1. Lig 1. Grupta Mücadele eden Esnafgücü Arslanlıspor deplasmanda Bozdağan Madran Belediyespor’u 4-2 mağlup etti ve 5’te 5 yaptı.

MAÇ ÖNCESİ BAŞKANDAN TEBRİK

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Esnafgücü Arslanlıspor futbolcuları ve yönetimle bir araya gelerek tek tek bütün futbolculara Bozdoğan Madran deplasmanında başarılar diledi.

BOZDOĞAN MADRAN BAŞKANINDAN JEST

Bozdoğan Madran Belediyespor Başkanı, Aydın’ın tek kadın futbol kulübü başkanı olan Esnafgücü Arslanlıspor Kulüp Başkanı Meltem Tuğral Bildiri’ye çiçek verdi.

Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Esnafgücü Arslanlıspor Bozdoğan Madran deplasmanına kontrollü başladı. Sert başlayan maçta karşılıklı ataklarla devam etti. Ayağa paslarla rakip kaleye giden Esnafgücü Arslanlıspor Berkin Gürkan’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Bozdoğan Madran kısa paslarla Esnafgücü Arslanlıspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. Ceza sahası dışında atılan şutlar sonuç vermeyince maçın ilk yarısı 1-0 Esnafgücü Arslanlıspor galibiyetiyle bitti.

2. YARIDA TAM 5 GOL

Maçın 2. Yarısında adeta bambaşka Esnafgücü Arslanlıspor vardı. Yakaladı ilk atağı gole çeviren Esnafgücü Arslanlıspor durumu 2-0’a getirdi. Daha ikinci golün sevinici tam olarak bitmemişken Berkin Gürkan’ın frikikten attığı harika golle durumu 3-0’a getirdi. Bozdoğan Madran golden sonra Esnafgücü Arslanlıspor kalesine daha çok gitmeye başladı. Aradığı golü ise yan toptan bularak durumu 3-1’ getirdi. Esnafgücü Arslanlıspor rakip savunmada ki boşlukları ve hatayı gole çevirmeye çalıştı. Bozdoğan Madran savunmasındaki hatayı affetmeyen Berkin Gürkan kendisinin ve Esnafgücü Arslanlıspor’un 4. Golünü kaydederek skoru 4-1’ getirdi. Bozdoğan Madran tribünleri 4. Golden sonra stadı terk atmaya başladı.

4-1’DEN SONRA MAÇ DAHADA SERTLEŞTİ.

Esnafgücü Arslanlıspor kalesine baskıyı arttıran Bozdoğan Madran, Esnafgücü Arslanlıspor kalecisinin yaptığı hatayı gole çevirerek durumu 4-2’ getirdi.

Maç Esnafgücü Arslanlıspor’un 4-2’lik galibiyetiyle son buldu. Bu sonuçla Esnafgücü Arslanlıspor ligde namağlup liderliğine sürdürdü. Maçtan sonra galibiyeti deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarla kutlayan Esnafgücü Arslanlıspor futbolcuları oldukça sevinçliydi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER